ХРОНИКА ПРЕБЫВАНИЯ ДЕЛЕГАЦИИ РИШОН ЛЕ-ЦИОНА В КРЕМЕНЧУГЕ

Реклама

05/18/2019  13:29:20

16 травня 2019 року між м. Кременчуком і м. Рішон-ле-Ціон (Ізраїль) підписано угоду про побратимські зв’язки.
Знайомити іноземних гостей із Кременчуком і не відвідати ЦНАП?! Нереально! Тож сьогодні у ЦНАП делегація з Ізраїлю на чолі з заступником мера міста Рішон-ле-Ціон паном Максимом Бабицьким.
Презентувала нашу роботу директор департаменту Тетяна Печериця. Так, досвід з реалізації власних успішних проектів та програмних продуктів у нас є! Про основні можливості та переваги, а також про результати, досягнуті завдяки впровадженому у діяльність апаратно-програмному комплексу розповідали керівники ЦНАП та фахівці КП «Міськоформлення».
Чесно, іноземні гості були приємно вражені та високо оцінили сервіс із яким кременчужани та гості міста замовляють/отримують адміністративні послуги у ЦНАП.

На данном изображении может находиться: 6 человек, на улице
Делегація міста Рішон-ле-Цион відвідала Кременчуцький педагогічний коледж імени Антона Семеновича Макаренка.
Гостей тепло зустріли на ганку верхнього корпусу «гуру» кременчуцької освіти директор коледжу Іван Гальченко, представники керівництва коледжу і студенти. Пролунали чудові українські пісні та щирі вітання.
Гостям вручили каравай та запросили до музею закладу.
Для гостей проведено презентацію програм підготовки студентів з ІТ- спеціальностей, інформатика та програмування, про роботу. «Школи олімпійського резерву» тощо. Гостей ознайомили з виставкою історії технічних засобів навчання, з роботою гуртка робототехніки, гуртка лего-конструювання, з організацією роботи з системою CISCO, створенням учнями статей для WIKIPEDIA, роботою з інтерактивною другою в Mozaweb.
Гостей ознайомили з системою роботи з обдарованою молоддю в Полтавському обласному науковому ліцею-інтернаті II-III ступенів при Кременчуцькому педагогічному коледжі ім. А. С. Макаренка.
Гості поділитися своїм досвідом.
Учасники зустрічі жваво обговорювали отриману інформацію.

 

Кременчуцький національний університет ім. М. Остроградського.

Зустріч делегації міста Рішон-ле-Цион з вченими Кременчуцького національного університету ім Михайла Остроградського.

На зустрічі з ізраїльськими побратимами були присутні керівники наукових напрямків університету: перший проректор, д.б.н, професор Володимир Никифоров, зав.кафедри інформатики та вищої математики, д.т.н, професор Віктор Ляшенко, зав. кафедри комп’ютерних та інформаційних систем, д.т.н, професор Микола Гіренко, зав.кафедри автоматизації та інформаційних систем, д.т.н., професор Анатолій Оксанич, професор кафедри автоматизації та інформаційних систем, д.т.н, професор Ігор Шевченко та інші.
Кременчуцькі вчені презентували основні напрямки наукової діяльності КрНУ.
Відбулась активна дискусія.

Материал предоставил Андрей Мельник

Посмотреть также...

«ТЕРРОРИСТОВ ЖДЕТ ВОЗМЕЗДИЕ И ЗАБВЕНИЕ» — ПУТИН

03/25/2024  13:05:02 Лазарь Данович В связи с терактом в Москве, в концертном зале «Крокус сити …