Горячие новости

Люди мають знати про переломні та трагічні моменти у нашій історії

Кликните на рекламу Google на сайте «Ришоним» — поддержите сайт!

01/26/2022  23:14:23

Андрей Мельник сейчас с Анной Плаксий 

Завтра, 27 січня 2022 року, о 18. 00 кременчужане долучаються до Церемонії Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, яку спільно проводять громада міста Рішон-Ле-Ціон та його міста-побратими. Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни.
Звертаюся до кременчужан, до усіх моїх друзів з різних країн світу, людей різних національностей, віросповідань, підтримати пам’ять безвинних жертв Голокосту — о 18.00 за київським часом запалити свічку пам’яті та помолитися за них.
У Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені Вітовта зберуться представники єврейської громади, історики, юні дипломати, лідери шкільного та студентського самоврядування та влади. Ми теж запалимо свічку пам’яті, віддамо шану безневинним жертвам, щоб така трагедія ніколи не повторювалася!
Учасники зустрічі у Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені Вітовта приєднуватимуться до Церемонії, яка відбуватиметься у Рішон-Ле-Ціоні.
Ми почуємо свідчення людини, яка пережила Голокост і відкриту дискусію про ксенофобію та те, як запобігти цим жахливим явищам у наших суспільствах.
Світова спільнота цього дня не тільки згадує жертв людиноненависницької політики, але й засвідчує прагнення до боротьби з антисемітизмом, расизмом та всіма іншими формами нетерпимості, які можуть призвести до цілеспрямованого насилля стосовно окремої групи людей.
Люди мають знати про переломні та трагічні моменти у нашій історії, адже тільки усвідомлюючи минуле, можна розраховувати на мир та єдність у майбутньому.

Посмотреть также...

Белый дом, озадаченный «чрезмерной реакцией» Нетаньяху, заявил, что тот разжигает кризис в отношениях США и Израиля

03/26/2024  12:35:08 25 марта Белый дом предположил, что премьер-министр Биньямин Нетаньяху пытается спровоцировать кризис в …