Горячие новости

В Україні може з’явитися ізраїльська мережа дитячих центрів комп’ютерних знань — Посольство України в Ізраїлі

Реклама

11/16/2021  11:31:58

Телеком

Можливість відкриття в Україні мережі дитячих центрів комп’ютерних знань обговорив посол України в Державі Ізраїль Євген Корнійчук із засновником та директором компанії Sun Spark Д.Ойріком, генеральним директором партії «Яміна» та депутатом муніципальної ради м.Ашдод С.Вайнштейном та колишнім міністром абсорбцією депутатом Кнесета С.Ландвер. Про це повідомляє Посольство на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Посол відвідав дитячий центр комп’ютерних знань, відкритий в м.Ашдод компанією Sun Spark. У рамках ознайомлення з його навчальною базою відбулася бесіда посла та згаданих осіб. У центрі уваги бесіди – двостороння взаємодія у сфері освіти, зокрема, започаткування в обласних центрах України мережі дошкільних навчальних закладів, у яких дітки набуватимуть перших практичних комп’ютерних знань»,

— йдеться у повідомленні.

При цьому досягнуто домовленості щодо сприяння з боку Посольства в організації візиту ізраїльських фахівців до України для презентації їхньої комп’ютерної навчальної програми з метою можливого відкриття в Україні подібної мережі навчальних центрів.

Посмотреть также...

Йеменские хуситы сообщили об успешной атаке на «израильское судно» в Аденском заливе

04/26/2024  12:44:09 В ночь на 26 апреля йеменские повстанцы-хуситы сообщили об успешной атаке на израильское …